Pemanis blog =)

Search

Wednesday, November 23, 2011

Doktor Hospital Kerajaan camni ke?

Malam tadi anak sedara jatuh kerusi yang tinggi, tangan tak boleh bergerak langsung, abang terus bawak pergi Hospital Klang (HTAR), sangat sakit hati doktor sangat sombong sangat tak bertanggungjawab, die check guna mata je pastu cakap takde pape tade pape ulang2 dengan muka annoying. Nak cakap stupid confirm belajar tinggi, dah nama budak kalau sampai tangan tak boleh bergerak dia boleh cakap takde pape baik takyah jadi doktor la, kalau orang dewasa jatuh mungkin la tak pape, budak jatuh paham la camne, haish sakitnye hati..

Pagi ni tangan Umairah dah nampak bengkak, abang bawak gi klinik swasta je..nak cek tulang.

Doktor, kalau kau malas nak buat kerja pun fikirlah, kalau orang dah terpaksa bawak anak dia pagi-pagi buta means dia betul-betul need your help, at least check la. Menangis kak ipar doktor tu buat camtu. Pelik betul la, sememangnya kau tak layak jadi doktor.. at all. doktor bukan sekadar merawat, kena ada perikemanusiaan jugakla.

mood : bengang, sedih
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

Cik Meeja said...

Certain2 hospital mmg bengong sket..Nak2 lagi klu hospital daerah..Cam nak maki jer rase..CM dulu pon arwah abang kene macam tu..Bukan stakat Dr., ngan nurse2 pon same..Kasar & tak care kat patient..Ni lah orang kata, belajar tinggi bertingkat-tingkat, tapi bodohnyer berlapis2..

Abg Stalker said...

doktor muda skrg mostly bljr semata2 atas buku je.ble time handle kes,mmg out la.bkn nk ngata doc,mmg x sume tp ada segelintir yg x bertanggungjawab.

Hassanah said...

tu la kelemahan hospital kerajaan,dgn adanya kakitangan yg kerja sambil lewa je

Cik Tqah said...

lor.. atleast xray la..haish.. depends jugak kot ..ade yg jenis malas memang macam tu kot..

mamafarah4 said...

sebab tu masa Chu jatuh akak bawak jer gi klinik swasta yang ada x-ray.. Biarlah lebur duit skit janji x sakit ati..spital kerajaan ni menunggu berjanggut..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala