Pemanis blog =)

Search

Saturday, November 5, 2011

Zaman Tudung Bawal

Kadang-kadang picture lama boleh buat hati jadi rindu, pastu godek-godek almari cari tudung bawal, nak pakai balik..haha

Gambar ni tak lama sangat, 2009/2010 rasanya..tempat kerja first after habis study. Now dah jadi kenangan coz tak kerja sini lagi dah. Thanks a lot to all, first pengalaman interview, first pengalaman berkerja yang agak perit, haha sebab kerja sy kena perah otak, tidur malam termimpi-mimpi nak solvekan error..Parah bunyinye
habis belajar terus dapat kerja, takde masa rehat T_T walaupun otak masih fresh tapi kerja kat sini tak guna sepatah haram pun apa yang kite belajar, agak down..T_T demotivated


 
ni zaman study lagi, kat Shah Alam, heheh rasanya ponteng class jap kot..amik angin..dalam aircond sejuk gila beb. 



Ni apesal, tahla..Baru amik spek kot time ni, lepak tasik Shah Alam makan rojak. haha makan & nikmati rojak itu.


Time practical kat Kajang, opismate & housemate, diorang memang sangat best.

Jadi urusetia majlis kat Arau, Perlis (time Dip)..haha time ni pakai skirt labuh. Zaman ni belum trend lagi so agak pelik disitu, skirt2 untuk event sahaja, tak nampak pulak skirtnye kan. Skirt putih, ada lagi skirtnye tapi jadi simpanan dalam almari. haha

Convocation Day, lupa la nama, ish...Ibrahim abu Syah ke?..erk maaf ingatan dah kurang sikit. dak UiTM tau la. Person yang hempas pulas perjuangkan UiTM ni hak bumiputera=)

Weh..dalam bas Rapid pun ekau boleh bergambar, haha..time ni bas Rapid RM1 sehari, naikla berapa puluh kali pun bas tu, tunjuk tiket yang satu tu je =) sekarang dah takde kan..

Can you see any makeup's on.ngee masih remaja, comot pun tade hal lah

Seriously, miss the moment



Harini tetiba terdetik tengok cd pic lama, rasa menyesal dulu pergi burn gambar. Haha..CD tu bakal dipatahkan, sebab ada banyak gambar wajib delete coz kat memory dah delete dah tetiba tengok gambar, satu persatu ingatan datang balik. Nak delete gambar dalam CD tak reti pulak. Kalau ada sesiapa yg tau, kot boleh guna software pape ke.mintak tlg bagi tunjuk ajar eh. =)

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

4 comments:

Abg Stalker said...

asal nk buang memory tu plk?biar je la.. :)hala3..comel je pki tudung bawal.sy rasa prmpn2 lbh comel pki tudung bwl.sy je kot yg rasa :D

cheq sue dieyha said...

cantik r gni pkai tudung bawal,manis je.mmg dlu trend tdung bawal je,x mcm skang.fesyen berbelit-belit.hahaha..

kEjAr sUsU! jGn KaSi dYa LaRi! said...

miss tudung bawal too not ikan bawal he3..

Mr feckry said...

sayang lu patahkan..ade yang pahit ke

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala