Pemanis blog =)

Search

Loading...

Tuesday, November 8, 2011

Try Test Style Tudung Diana Amir

Malam-malam ni bosan pulak takleh tidur..
So..tebiat la malam-malam test style tudung/shawl ala-ala Diana Amir
Since Diana Amir start pakai tudung haritu tengok comel sangat dia, adorable sangat. 
Terpikat dengan style tudung Diana Amir ni sejak pandang pertama. ngee..nak mencuba tapi tak reti
ada kata style Hana Tajima, ada la sikit tapi takla 100%
belum jumpa tutorial, so just try2 je la main lilit2

Pointnye :
-Diana pakai menutup bawah dagu
-Nice & tak over
-Menutup apa yang patut

Cantik kan..

Cantik jugak...

kemas je dia pakai,

So sila try lilit-lilit, dan berharap for miracle akan jadi secomel Diana Amir..

Try & try
taktau la jadi ke tak, tapi adala rupe jugak..sikit..asal ada ^_~

Kalau Diana pakai macam Arabic, Gnie pakai macam Bibik..huuu T_T

Kesimpulannya..Gnie tak sesuai kot..haha
Pipi Gemok..

Daa..cukup cukup
Gudnite..
hehe..

mood : kebosanan
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

17 comments:

EyqaLuvender said...

comel je awak pakai..hehe

syaz@rozelt said...

chanteq2!

Mr feckry said...

soh bini wa torai la style ni

nur anis said...

tak reti nak pakai shawl yang style-style macam tu. selalu lilit biasa je. huhu

CaDLyNN said...

ouh..muke pon jadi ala-ala diana amir dah..kiut! :p

tak reti nk belit2 gitu..ehehe

ILOVEYOUBABE said...

macam mane pakai tohh ? ajar laa , Hee : )

Elyzatul Nastaysah said...

cantik la awk pakai dear=)

GnieSyazni said...

@EyqaLuvender hee saje try test je

GnieSyazni said...

@syaz@rozelt Maceh =) asal boleh je kan

GnieSyazni said...

@Mr feckry hee suruhla..puan Nono cun, kalau pakai style ni mesti mr feckry lagi cair..hee

GnieSyazni said...

@nur anis ala gnie pun tak reti...asal kemas je

GnieSyazni said...

@CaDLyNN hehe..belit je Cadlynn =)

NurulHuda said...

wah wahh comel laaa..suke suke.. :) cer wat tuto siket,,hee

NurulHuda said...

wahh wahh comel laa..suke suke, sys buat la tuto..hee

zOeY zAu YaH said...

canik dia pakai.awk pakai pun cantik..

Noorul Amera Adnan said...

nice dear >.<

eiyzniey said...

nice one.heehee

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala