Pemanis blog =)

Search

Friday, November 11, 2011

Grilled Sirloin Steak


Dah masuk 11/11/11, tengok kat facebook status masing-masing ada benda nak ingatkan, Gnie ada gak..ada..tarikh akhir nak claim contact lens percuma dari Acuvue..hehe.. tak pergi ambik lagi, malasnye..huu

For those yang bernikah esok, happy nikah day =) semoga semuanya lancar



Berbalik pada tajuk, semalam pergi mencuba steak kat satu western food restaurant, sori serious tak ingat nama restoran tu, bertempat dekat Carefour Seksyen 24 Shah Alam, carefour jalan nak gi uptown Shah Alam  tu :)

Experience ok la, sedap..Menikmati Grill Sirloin Steak, disamping cik bf yang prefer chickenchop dari steak ^_~ nak wat camne, die tak tahan makan daging, Gnie pulak memang minat daging :) minat kami always berbeza, tapi alhamdulillah still boleh bersama, mungkin jodoh =)


Harga 1 set steak ni dengan soft drink bawah RM20, boleh tahan la kalau ada yang mengidam tapi nak budget bolehla gi kat sini. Bersesuaian dengan harga, steaknya tak tebal macam kat hotel harga biasa sirloin RM55 kalau tak silap =) 

Tapi Chicken Chop yang incik bf makan tu kat Kajang Gnie makan baru RM7.90..haha rugi makan ayam, baik makan beef..lalala =)



Lama tak jumpa incik ni, sesekali jumpa happy nya rasa walaupun jumpa pun 2 jam je..hee..dapat bagi hadiah besday walaupun belated (besday incik 30okt), dan yang terkilannya dia request kek yang gnie bake sendiri coz incik ni tak makan kek icing, huu..tapi tak sempat nak buat, jumpa pun tak rancang kan, gamble je, nasib ler. Next time ye incik. lebyu ^_~

Pesanan Ikhlas Penaja : Silalah mencuba Grilled Sirloin Steak ni, sangat sedap ^_^

Hoyeh..
thanks sudi baca..
till then, take care =)

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

13 comments:

Elyzatul Nastaysah said...

len kali cik gnie kne wat kek tok en.hati tu tau.msti die suke=)

kEjAr sUsU! jGn KaSi dYa LaRi! said...

steak???wah sedap ni..mmnng saya peminat daging hu3..same la kan..ho3..ni as pedas x?ka asa blackpaper ?

nur anis said...

saya pun prefer daging dari ayam..hihi..

happy happy selalu ye dengan bf..:)

CaDLyNN said...

mkn kt papa chop mama grill ke? ehehe

starzieti said...

Nampak sedap Grilled Sirloin Steak. Yummay ! :D

GnieSyazni said...

@Elyzatul Nastaysah hehe memang lenkali kena buat..

GnieSyazni said...

@kEjAr sUsU! jGn KaSi dYa LaRi! rasa blackpepper tapi tak mild, tak pedas sgt..mmg sedaplah..haha

GnieSyazni said...

@nur anis samalah kite..tq anis =)

GnieSyazni said...

@CaDLyNN itulah namanye..hehe..gnie ingat 'papa mama' je..mesti cadlynn biasa makan situ kan =)

GnieSyazni said...

@starzieti memang sedap tau, just in set coleslow je nampak tak menyelerakan..hee

Abg Stalker said...

tunggu bakal bini dr jauh tu turun cni,bru nk p cuba. :)daging tu daging korban kot. ;P hahaha

Mr feckry said...

gambar last tu bile nak kawen

...sWeeT uMi... said...

huhuhu kiter tak leh geng la gnie...umi suke chicken chop ehehehehe...nmpk menyelerakan...yum yummyyyyyy

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala