Pemanis blog =)

Search

Tuesday, August 2, 2011

Alamak tali b** tercabut..@_@

Brppp..alhamdulillah..kenyang perut suka hati..

Satu hari sebelum puasa hari tu, ingat nak update sebelum puasa sebab tajuk entry berbaur..huhu..
tapi takpelah kan tulis time ni sbb takde pun berbaur sebenarnya..just entry supaya beringat =)

Al kisah..

Hari yang mendung, Gnie & pasangannya (yeye je ^_~) baru je keluar dari tengok wayang cerita captain amarica..tetibe mata terpandang sesuatu. Mata ni memang pantang tengok benda pelik sikit. Time terpandang tu, hati serba salah, nak tegur ke tak, nak tegur ke tak..

sy dah jalan ke depan, memang ingat nak tegur je, tapi myMan ulang tanya 2x..betul ke nak tegur? betul ke nak tegur? huhu..mean die tak kasi tegur sebenarnya. Sy pun stop seketika pikir dulu apa yang bakal jadi kalau pergi tegur..

1. Gurl tu akan malu sebab orang tak kenal tegur pasal benda tu. tapi...
2. Kalau tak tegur pun die akan malu sebab orang lain mesti perasan punyalah.

At last bila dia jalan kat depan kite, mulut terkunci tak boleh nak tegur, sbb pakwe dia pandang semacam je. huu T_T mungkin die ingat sy pervert kot..hish..

sebenarnya, gurl ni die pakai baju shirt yang bare kat belakang..kolar berbentuk V, so half belakang die nampak..tapi takdela nak heran sangat sebenarnya, just tak patut ada tali bra terjuntai dari tengah-tengah V tu..alahai boleh bayang tak..malu sesangat kalau jadi kat diri sendiri..hmm..hmm..

Disebabkan tak sampai hati nak tegur, tak tau apa jadi kat gurl tu, kesian ada, rasa bersalah sangat tak tegur sampai ke rumah dok pikir..huhu

cuba bayangkan jadi kat diri sendiri..tapi insyaAllah takde keinginan pakai baju camtu jalan-jalan..sejuk tulang belakang..@_@

tapi, sebab tu lah kan kita orang perempuan di suruh pakai baju yang menutup kan, apa-apa eksiden takla tebuka hijab depan mata orang lain..maybe not a big deal bagi sesetengah org..tapi for me..tak sanggup..T_T

oklah..dah nak isyak...terawih kite..^_~..bubye


Picture takde kena mengena..muka matured terlebih *Inner Neck dari SimplyStyle Collections =)





Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

16 comments:

Shaherah said...

alahai.. pakwe die lak main tenung2.. kalau shera kan.. shera tak tegur direct.. kalau die ade kawan2 lain.. shera cakap kat kawan die.. biar kawan die yg bgtahu die.. tp ngan pkwe die kan.. kte TERpakse diam.. >.<"

Budak Chomot said...

Alamak malunya kalau jadi macam tu!

kaizen said...

erk?? xmo bayang!!!

*tuan blog telah membuatkn sy berimaginasi tinggi!!!!

GnieSyazni said...

@Shaherah : haa good idea tu..kalau bagitau kat member kental sikit..yela kan..taknak bagi die malu..huu

@Budak Chomot : huhu dear..insiden camtu...mintak dijauhkan la kat kite ni

@kaizen : haip...jangan byg tinggi sgt..haha

Abang Stalker said...

perghh...nsb baik bc mlm2.hahaha

ala..pkwe dia pny kje kot. :P

lain kli da cangkuk bra tu,then gn stapler gun.biar terpaku skli kt bdn.ske sgt pki seksi2 tnjuk kt org.smpai dlm2 pun nk tnjuk pd org ke.

haishh..

ehem,gnie sygs slmt berpuasa ;)

GnieSyazni said...

@Abang Stalker : haha..abg stalker dah protes2 baru nak wish selamat berpuasa ek..selamat berpuasa jugak =) guna stapler gun..tanjat boboy nnti...^_~

Abang Stalker said...

hahaha..yela,kne la wish. :)

btw,bru perasaan kt sidebar tu,7th July 1986.

Hapy belated besday gnie,sweet 25 ;) *sebaya* pgil sy_awk je la.nk ber'abg' pun bole.. :P

GnieSyazni said...

@Abang Stalker : adeh deh...baru nak perasan muda sket..da kantoi :) sebelum sergah blog awk ada jugak usha resume..haha skema diri rasa, ingatkan resume betul..

erk..25 ada 'sweet 25' lg ek..thanx wish =)..belated pun bole

...sWeeT uMi... said...

alalala...ni kalu umi yg tgk mesti umi yg nek malu huhuhuhu

GnieSyazni said...

@...wWeeT uMi... : huu merah la jugak muka masa tu, kite pulak yang rasa malu..:p

Mr feckry said...

patut tegur je, tapi dengan cara paling berhemah, nescaya lu tak rugi

Redbloodsnow said...

ADOIYAI....malu wooo. klo zie jd gnie pun kan..for sure nyer x tegur. bukan sbb keji, tp sebb tak nak ppuan tu malu.

makanya...cek elok2 bra sebut pi ngedate..hehe :P

Far8 budak baik said...

tu ar kannnnn...wehhhh
budakkk asal kau tak tego je..
kesian kot kat dy..mmg dy x pasan lah tu..habis kurus poser org lain..
kalau aku kat situ..mmg dah tego dah..pastu mmg dah dpt dah
penumbuk dari pakwe dy..hahaha

mamafarah said...

hahaha..bikin malu jor..lainkali kalo nak tayang badan tu check dulu la bra tu ok ke idak.. tak pun dlm wayang tu pakwe dia ganas sgt kot..sbb tu putus..wakakaka..

SyUhAdA said...

ooh..tu laa..msti serba salah nk tegur ke tak..

.::: Princess MOMOY :::. said...

patutnya tegur la dia tapi dengan cara yang baik, sopan dan berhemah

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala