Pemanis blog =)

Search

Monday, August 15, 2011

Buffered Earning untuk blogshopping ku =)


Alhamdulillah..
Tq Nuffnang cyg cyg mucuk mucuk ;P

Blogshopping ku ini agak murah rezekinya..
dapat buffered earning setelah lama menyepi..
Dulu selalu dapat, pastu satu hari..
sy pegi buang ruang ads kat header tu..
Pastu sebulan tak update blogshop tu..
Terus Nuffnang merajuk taknak bagi..T_T sobs

Malam tadi tengok ada iklan Xpax berlegar-legar di kepala blogshopping ku itu =)
terus bukak page Nuffnang check..
Senyum sampai telinga =)
Rezeki di bulan Ramadhan =)

Korang-korang jomlah ke blogshopping ku itu..
kalau korang pengguna Xpax..klik2 la kat situ kan...
boleh download lagu-lagu best dengan Channel-X
Hey soul sister..
lagu2 bruno mars, usher, maroon 5 dan banyak lagi lagu lagu best=)

Have a nice day =)

p/s : bila la blog ni nak dpt pulak..hehe..takpe2..blogging itu tetap aktiviti harian..yang penting have fun blogging ok, income tu kalau ada rezeki adala, kalau takde mungkin lain kali dpt ke kan..mana tau =)

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

8 comments:

...sWeeT uMi... said...

wah best nye dpt BE....tahniah ye..akk lum pernah dpt BE lg ....

misz sheyla said...

murah rezeki :) rezeki ramadhan ni..kite pun baru dpt BE..3 sekaligus... ouh..first time

Ardini Humaira said...

bestnye Gnie.. blog dni ordinary dah. tatau nape

kaizen said...

er.. BE?? ape tuh?? hahaha

GnieSyazni said...

@...sweet umi... : hee takpe tunggu je..ada la tu nnti =)

@misz sheyla : wah sheyla..3 sekali..best2 =) nk tips..hehe

@Ardini Humaira : huu..sdih kalau tetibe ordinary balik..tp selalu sekejap je tu =)

@kaizen : elele..buat taktau pulak.. =)

Abang Stalker said...

mcm mn nk psg nuff kt header?

kaizen said...

btol.. xtaw...

GnieSyazni said...

@Abang Stalker : nnti rajin sy buatkan tutorial =)

@kaizen : btol ke nih..huhu BE tu buffered earning incik..haha nak penerangan lebih panjang..iklan dari pengiklan yang menggunakan nuffnang sbg medium pengiklanan, bila pengiklan tu pilih blog kita untuk iklankan iklan die, kita dpt buffered earning..buffered earning ni lumayan sikit la dari campaign earning =) cara kira pun beza kalau tak silap

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala