Pemanis blog =)

Search

Saturday, August 20, 2011

Follower : Pemikiran Lelaki Vs Perempuan


Short Entri..

Argue dengan incik boyfie..
Pasal Follower..
Tapi dia takde blog pun..
Entah nape kisah ni jadi topik kitorang..
Pelik -_-

Cerita sebab napa sesetengah blog ada follower ramai gila

Jawapan yang berbeza antara kami..

Dari Pemikiran lelaki yang tak berblog : Mesti sbb gurl tu cantik atau lelaki kacak ramaila follower die..
Takpun die artis. Gurl mesti follower dia ramai lelaki, Lelaki mesti follower lebih ramai gurl.

(1 point dari lelaki, sebab rupa)

Dari Pemikiran wanita yang ada blog kecik ni : Tak semestinya, Gurl follow blog Gurl jugak pun ramai je..blog ni pun ramai follower perempuan dari lelaki. For me as a women akan follow blog yang ada makeup2, skincare, all gurls stuff, blog2 yang lawak/fun, banyak bagi tutorial, Gurl yang cun pandai bergaya tak terkecuali dan juga blogger yang rajin komen blog kite. Takkan lelaki nak blog pasal makeup kot kan. Haa see..Lelaki pulak taktau la diorang suka follow sbb ape..as im a woman ^_~

(ada berapa point ek dari perempuan..haha)

Dari segi rupa tu tangga terakhir rasanya..sbb ramai je blogger tak tayang muka tapi sukses =)

ni just conversation among us, lain orang lain pemikirannya kan
Kalau korang, korang follow blog yang macam mana?

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

6 comments:

kaizen said...

sy skrg follow blog berdasarkn entry/info yg ade pd blog tu...

*zaman dulu follow sesuke hati jer

qlah said...

salam sis .

hehe . bg qlah , qlah akan follow blog yg seperti sis ckp ..


biasala perempuan kan... hehe ^__^ tak pernah lari dr bnde2 mcm tu ;D

cheq sue dieyha said...

ske ngn pendapat gnie tu,org pompuan mst ske bab2 makeup n skincare ni..

Abang Stalker said...

sy folo blog awek je.. :P haha


x la,itu gurauan. :) sy pilih blog yg x jaga tpi kain org,ada entri tersendiri yg menarik.x kesah la dia jantina apa..khunsa pun bole~ =='

cik chinta said...

btol2..rasa nya blogger byk flow blog ikot dia nye minat, cam saya byk follow blog yg bgaitau psl mekup2.

Cik Meeja said...

CM plak akan follow blog2 yg isi kandungan die menarik, kene ngn jiwe,blog yg sediakan info & tutorial2 yg berguna, & blogshop2 produk2 health & beaty, cosmetic, & segala macam aksesori wanita...Ermm.,tang rupe tu xde lam list la..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala