Pemanis blog =)

Search

Sunday, August 7, 2011

Pasaipa malas on chat??


Tadi ter'online' chat FB..tetibe kena sergah

-Oit..
-Pe Cer..
-Sumbunk..

Pejadahnya..tolongla jgn main terjah je..tak sempat nak reply apa-apa..terus ckp orang sombong (taching)..so memang wajar buat sombong betulla..sedara takyah la nak pancing-pancing, cakap sombong then bajet yang disini nak balas

'Mane de la, tak sombong nye punnn..adoiii' 
(baca dengan penuh perasaan intonasi johan ML =))

Memang tak la..sometime jadi cruel kan..he wish aku sombong, so kenala buat sombong betul..
what u wish is what u'll get
Sebab tu la, chatting2 ni bukan dalam list favourite activities..offline chat lagi best.. =)

pagi-pagi ahad yang hening..kenapakah saudara mengurangkan mood saya?? Maniskah cara itu..haha..ape-ape je lah kan

terasa maskulin pulak muka..haha..nak wat cmne kan..adik beradik semua lelaki



Lenkali nak sergah apa-apa cuba bagi salam sikit, morning ke, selamat sejahtera ke..sejuk sikit hati ahkak..
sobs T_T

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

2 comments:

SyUhAdA said...

tu laa..
klau on fb msti off chatbox..nni diterjah sana sini..hehe

...sWeeT uMi... said...

btul tu...salam tak dek tetiba kata cam tu...no manner la kan

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala