Pemanis blog =)

Search

Wednesday, August 10, 2011

Cat Eyes Look @ mcD =)


Salam...

Jam menunjukkan pukul 6.30 petang..tinggal sejam je lagi nak berbuka..kat kepala just terfikir satu je...McD..biasa je la kan buka puasa kat mcD..kitorang malas nak gi restoran/gerai sbb takut nanti makanan lambat siap..silap-silap pukul 8 baru dpt makan. So sesampai kat mcD terus amik port biasa..hehe port yang nampak luar =) kebetulan kat situ kosong..sambil menunggu time berbuka ternampak sekumpulan remaja perempuan. 

Dalam 5 orang tu, ada sorang ni betul-betul buat mata tak berkedip..heheh..very outstanding..sebab die buat CATEYES..comel sesangat =)  that gurl freehair so cateyes die terserlah sangat..tak over..alahai comelnya..rasa nak gi tangkap gambar ngan adik tu...hahaha..nak mintak die tolong buat tutorial boleh tak...lalala

Biasanya kan kalau org buat cateyes ni ada yang nampak over kan..tak minat..tapi this gurl buat comel sangat (kali ke berapa aku ckp die comel ni)..maybe sbb mata die mmg dah cantik kot.. ^_~ macam angelina jolie ni


super gorgeous cat eyes look =)




Dah nama perempuan kan, mestilah nampak je yang cantik-cantik, comel-comel =)
ingat laki je ke yang boleh usha perempuan...eceh..

Pastu..cari2 cat eyes look tutorial..yang macam angelina jolie..tengok kat youtube mcm sng je die buat..so ape lagi, bereksperimen malam2 buta..tapi bila buat sendiri..jadi ape tah..T_T

*using Avon SimplyPretty Metallic Liquid Eyeliner MLE01 Shiny Black - senang basuh =)

Cubaan Pertama, mata belah kiri yang jadi mangsa eksperimen, sebelah kanan mata asal

Entah macam takde perubahan pun...huhu

(muka naked, sila abaikan ye bintik2 tu, dah nak tido baru nak bereksperimen mmg wajarlah muka tak semenggah)


Cubaan kedua 
Konon nak extend panjang lagi tapi jadi ape ye..cam ekor..T_T..gambar kena flash..hilang sembab2 kat mata, btg hidung pun hilang =)

mission failed, mls dah nak try...ngee..susah sangat pulak nak jadi

kesimpulan, kalau dah namanya gnie mana datang angelina jolie pulak..tak perlu berangan..terima diri seadanya..hee



GCB..korang dah try? haa..sile2..mcD kan murah waktu berbuka start 6pm kalau tak silap =)



Selamat menjalani ibadah puasa dengan tawadduk =)

**************************************************** 


New Update Pashmina Satin Arisya..jom ke SimplyStyle Collections =)



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

10 comments:

...sWeeT uMi... said...

umi pun kalu tgk org make up cat eyes nmpk cantek jek tp bile try wat tuk diri sendiri cam tak jadi je..tak lawo huhuhu...GCB mmg best yumyummmm

Mr feckry said...

lame sungguh wa tak buka kat mcd..last yer rase ade kot

mamafarah4 said...

x per la Gnie.. Gnie tetap CANTEK di mata N_ _ M (sila isi tmpt kosong ni sendiri)

Zura said...

buka kat mcd ke...nie yg nk g mcd nie...GCB...

PinKy MoMMa said...

suka cat eyes..sexyyyy! :)

fyna said...

awww cntik! GCB xpernah try lagi...tp teringin sgt2

alinac lover said...

hoho cun da tu~

lapaqqqqq

GnieSyazni said...

@sweet umi : haa tula pasal..buat kat mata sendri nampak weird pulak T_T

@Mr feckry : sesekali gi la tukar selera pulak..asyik nasik je..hee

@mamafarah4 : huu..kalau n**m ckp tak cantik pun paksa suh cakap cantik jugak..lalala sape lg nk puji kalau bkn pakwe sendiri =)

@Zura : dah 2x buka kat mcD..huhu sesekali tekak nak mkn bege

@Pinky momma : kan..gnie pun suke tengok =)

@fyna : hee..biasa2 je rasanya..kekadang terasa mcm mkn ayam percik..kekadang mcm prosperity =)

@alinac lover : sabaq naa.. =)

Cikal said...

Assalamualaikuum,,..
salam kenal ya,..

Ardini Humaira said...

uwaaa Gnie wat dni tliur gcb.. uuu lazatnya

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala