Pemanis blog =)

Search

Friday, August 12, 2011

Lepaskan gian selepas berbuka..


Salam, ni entry pertama untuk harini ^_~

Kalau lelaki lepas berbuka, japgi gi berasap kat luar kan.. (bagi yang merokok)

ada sorang hamba Allah yang daku sayangi berjanji nak berenti rokok bulan puasa ni..tapi tak dapat lagi..hee slow2 la b eh..




Kalau perempuan pulak? me as a women ada satu benda tekak teringin je..walaupun sekarang dah kurangkan benda ni atas sebab-sebab tertentu, tapi...tapi...tak boleh jugak nak buang kesukaan terhadap benda ni.. T_T (tapi tak semua perempuan suke)

ape ek benda tu...hee

Ni santapan kelmarin =)

KitKat Chunky..haa kalau nak menikmati ni kena pejam mata baru feel..hehe..kitkat biasa gnie suke jugak tapi tak puas..yang ni coklat die tebal..rasanya ramai yang dah pernah makan kan =)

Ni pulak santapan malam ni =) 
Cadbury Dairy Milk Black Forest, ni bangun sahur pagi tengok dah ada..abang yg first, along yg bagi sbb die ada buat salah kat sy semalam...lalala.. ^_~

lagi satu..santapan wajib raya nanti
everyone favourite =) Almond London..alala tapi yang ni beli kat pasaraya, coklat sikit..gnie belum start buat lagi..nk dekat raya nanti baru buat..yang pasti kalau buat sendiri..coklat banjir lah..haha.. =)

haiiip...coklat punya pasal..sanggup buat entry khas..hehe
tapi kena control makan..jgn ikut nafsu..tp kalau tekak tak buat hal mmg ikut nafsu la makan coklat ni...hee ada hikmah didatangkan segala penyakit kan..

eh cop sebelum tu..korang yang suka coklat homemade --> klik SINI jom =) ada coklat RM2 dpt 3 ketul dan byk lagi nyummies yang boleh mengecurkan air liur korang..sape nak comel maka makanlah coklat...hehe..(memandai je) ^_~

oK ye..
Have a nice day awk semua =)
thanx for reading



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

4 comments:

Far8 budak baik said...

tak semau lelaki
merokok lahhh..
hahahaha..
tgk aku suci je..
klo cokolat cam tu..
aku pun nk melantak gakk.
hahahaha

kaizen said...

sodap gak nih...

*x penah try lg kitkat chunky tuh tuan blog x blnjer lg...hehehe

isha said...

gniee.. pandai but almond lndn ker.. nak recipe boleh!!

Abang Stalker said...

spe nk comel mkn coklat,nti gigi rongak nmpk comel.haha

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala