Pemanis blog =)

Search

Saturday, August 6, 2011

Tutorial(Video) : Styling Shawl/ Pashmina

Saje nak share kat sini jugak =)
gaya macam yang pakai kat blogshop


Ramai yang tanya 2 gaya ni..sebenarnya simple je...simple sangat2..so ni tutorialnya..selamat mencuba =)





Using : shawl jojet safia dari SimplyStyle Collections

2 tutorial pertama requested by customers & friends, yang last tu tahla...saja nak drag masa kot..^_~
sy adalah manusia yang super malas nak buat video..haha..sy kan pemalu (tgn dibahu mata ke atas) tapi dpt jugak buat  ni..hope can help la ye =)

sebarang ketaksengajaan, ketaksempurnaan or wutever tu maaf ye..coz malas edit..semua pun malas anak dara ni..huhu
im not perfect T_T

*sorry for the black & white video...suara kalau tak dengar sila pakai headphone =)

notes : this is not my own style..gnie pun belajar kat youtube je =) seriously boleh cari pelbagai gaya kat situ..video ni just buat sbb customer yang request =) macam tak sedap pula nak letak video org lain kat blogshop kan =)

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

fae jamal said...

boleh try ini..;D

Cik Tqah said...

hooho.igt susah nak wat..nnt nk try la..tengs gnie

Abang Stalker said...

time nk ckp "ada kt blogshop" tu asal cover2.ahahahah ;))


bole try ni,lilit kt pale mama. :P

GnieSyazni said...

@fae jamal : try..nnti nk tgk...heehe

@Cik Tqah : most welcome Tqah =)

@Abang Stalker : sy kn pemalu..erk..haha..mama nk ke pakai shawl..biasa mak2 pakai tudung sarung je...1 minit siap..hee

SyUhAdA said...

bgusnye..siap ada tuto lg..hehe

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala