Pemanis blog =)

Search

Thursday, August 25, 2011

Kasut Raya Dah Ready =)


Sebelum ni Gnie ada berkira-kira nak beli kasut raya tahun ni jenis wedges..
Tengok entry ni kasut pilihan Gnie raya tahun ni..

Dan sy ada juga buat poll kat sidebar tu, wah wah..nampaknya ramai yang pilih wedges untuk raya tahun ni..suker suker..

Dalam entry yang lepas, gnie dok mengigau-igau nak beli kasut sebijik macam kat gambar tu..nak beli online cam tak puas coz nak cuba sebab kaki senang melecet..kalau tak kena material dia habislah rosak raya ku tanpa kasut..then..round jusco..habis semua kedai cari..dan banyak-banyak kedai yang gnie round, ada satu kedai je jual yang sebijik camtu, harga lebih rm10 la dari yang dijual online =)

Tapi cam biasalah, bila dah banyak pilihan, jadi rambang mata..dah nampak yang tu, nampak yang lain lagi lawa.. kalau sy jutawan, dah dengan kedai-kedai wajib beli...lalala..

Tapi sy bukan jutawan, maka haruslah buat 1 pilihan..
Kasut mcm entri lepas tetibe jadi tak berkenan T_T sebab ada 2 color je, hitam gelap dengan color ape tah satu lagi tu, then...........
Ter berkenan dengan satu lagi wedges..lebih cun kot =)

Tadaaa...ni dia...
3 inci yu..so tinggi sy akan jadi 160cm =) is it?..yes yes...



huhu dah tak surprise..takpelah kot..
nanti raya dah takde masa nak online coz mungkin kat kampung..
anak dara kejenye di dapur T_T..

p/s : tetiba dlm gambar macam tak cun..sobs...tp depan mata cun je..takpelah janji puas hati..lega dah lepas bajet untuk kasut ^_~



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

15 comments:

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

spe kata x cun..cun la dlm gmbr. :) kne la dgn orgnya.

Cho Zila said...

kasut dah ada ... bestler.. akakni tak jumpa yang diidamkan.. kiranya semua dah cukup set nak raya...

mamafarah4 said...

cantik jer..nk pinjam boleh?

isha said...

gnieeee!!!.. cantik sgt.. tapi tuela wedges ni susah tau... sgt tinggi.. kte da tnggi.. kalo ktepaki wedges ni x tau la tinggi kte bape.. skng pom da 160 cm.. huhuhu
nakkk... cantek sgt howkeyy.. huhu... xde ke y 1 inci jek.. jhuhu

GnieSyazni said...

@Iz.Eusof : tq :) eh dah tuka nama ek..profile takleh access dah..nasib baik blog ada dlm bloglist..T_T

@Cho Zila : Sempat lagi ni sis nak gi beli kasut =)

@mamafarah4 : akak pakai tinggi2 kang susah nak kejor putri2 tu =) sis..blog akak takleh komen ek

@isha : tula wedges cam heel jugak kan tinggina..beza tapak je..eh tapi kwn2 sy yg tinggi2 pakai pun cantik juga...hehe..pakai je isha kalo minat =) p/s : isha...tak dpt access blog awk..dlm profile takde link T_T

cik chinta said...

lom ada kasut raya, baju raye pon lom ada T_T

GnieSyazni said...

@cik chinta : sempat lagi ni nak gi beli =)

Ardini Humaira said...

whoaaa Gnie! gojes bangat! dni kenan :D

GnieSyazni said...

@Ardini Humaira : ape lg dni..cpt2 beli satu =)

isha said...

http://sna-an.blogspot.com/

isha said...

kamu belikan tok sy la.. heee.. kte x cari pom lagi kasut raya.. huhuh

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

haha..sje je mati kn profile.nk feel artis jp ;P


nti iz buka blk. :)tkr nm ala2 jambu,ingt bole jd jambu la konon.haha

isha said...

gnie.. adeh mmg berkenan sgt neh.. cmne. huhu

GnieSyazni said...

@isha : hehe..cpt2 isha beli satu..sempat lg ni =)

GnieSyazni said...

@Iz Eusof : takyah nak jambu sgt lah...haha..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala