Pemanis blog =)

Search

Tuesday, August 9, 2011

Tak reti buat sanggul? Meh tengok ni


Salam readers yang dikasihi... =)
ni entry sesuai untuk ladies..

Rambut, memang sangat cantik kalau kemas rapi kan =) baik yang pakai tudung atau freehair mesti nak rambut sentiasa kemas/rapi kan..tapi kalau freehair lagi cantik lepaskan rambut =) ayu je..yang pakai tudung ni mesti lagi cantik kalau sanggul.. tapi ada masalah...

- nak buat sanggul tapi asyik terburai je T_T like me la ni

-nak buat sanggul tapi rambut terkeluar tak kemas T_T ladies yang rambut layer mmg ada masalah ni..rimas kan? 

-dah buat sanggul elok2 at last jatuh turun, maknanya rambut licin la tu...cantik =) tapi buat sanggul susah nak stay T_T

-Rambut dah cukup panjang tapi tak boleh nak lilit sebab rambut tebal..kena tunggu panjang lagi T_T nangis lagi..

sesiapa ada masalah cam kat atas tu, gnie ada penyelesaian =)

meh nak share

Bukan sanggul palsu..tak best la rambut dah panjang nak pakai sanggul palsu buat pe kan =) 

ni die bendanya =)

Sebelum dan selepas dibuka =) masukkan rambut kat tengah2 tu =)

benda ni rambut paras bahu pun boleh pakai...ni yang panjang..gnie beli RM5 je =) yang pendek pun ada tapi sesuai untuk rambut nipis halus cantik tu =) yang pendek RM4 je =)

Best pakai ni..takyah risau rambut menurun ke apa time pakai tudung..time kat rumah pun pakai je la..kemas =) takla bersepah rambut..

Gnie beli kat Econsave Pandamaran..tempat lain rasanya ada jual..mesti ada..tesco pun ada kalau tak silap

Jumpa ni kat youtube..cara pakai =) tapi alat die ni macam lain je..boleh stretch..yang gnie beli tu just boleh lentur..tapi cara pakai sama je =)


Hasilnya... =) terletak kemas..takyah risau apa2..try test anak buah mengganas pun still selamat lagi sanggul tu..huhu

Inner Neck dah restock mlm td..jom kite ke SimplyStyle Collections

Till then..
see ya..take care..
Thanks sudi baca =)


Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

10 comments:

Far8 budak baik said...

nak buat kan tuk adik
pempaun aku lah lepas ni..
hahahahaha =p

...sWeeT uMi... said...

btul tu gnie,umi pun ada pakai ni, mmg menjadi sgt2...dah tak risau prob2 kat atas tu hehehehe

Cik Meeja said...

Pakai bende nih mmg best..Kemas & selesa..Nak wat keje pun senang..X serabut ngn rambut terjuntai2..Hikhik!

N'way, ur perfume InsyaAllah CM try post besok ye..

Sementara tu pekate kite bercontest2 dlu..Jom!

http://hip2-horey.blogspot.com/2011/08/contest-raya-datang-lagi.html

SyUhAdA said...

nsib baik rmbut pndek..hehe

Elyzatul Nastaysah said...

kite pon pakai bnde alah ni dear.mmg best=)

GnieSyazni said...

@Far8 budak baik : hee rajinnya buatkan untuk adik..sila2 =)

@...sWeeT uMi... : kan umi kan =)

@Cik Meeja : Tq CM =) contest tu gni kena tunggu lapang sikit nnti gni join =)

@SyUhAdA : rambut pendek lagi sng ye syu =)

@Elyzatul Nastaysah : hehe patotla awk somey je =)

mr_mrs mikko said...

aku x prnh try lagi bnda ni..
mcm nk try la pulaaaak.
adess!

Ardini Humaira said...

dni tak wat sanggul... pakai penyepit rambut je. terus nampak macam sanggul hehe

Fira Hazlina said...

Cntik la sanggul tu... sng kita boleh adjust nk rendah @ tinggi.... nnt nak cari apa ke benda nama tu.... hehe. Tksh.👍 dpt juga info2 berguna drp pakai sanggul palsu.

Fira Hazlina said...

Tksh kongsi info ni.... sblum ni tk pakai sanggul pakai tdg.... tp baru2 ni cm nak try sanggul la pulak.... Nnt boleh la cari apa ke benda namanya tu.... hehe... Tksh.👍

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala