Pemanis blog =)

Search

Monday, August 1, 2011

Pashmina..pashmina =)

Assalammualaikum...
Selamat menyambut Ramadhan al-mubarak kawan-kawan =) puasa tak? hehe 

lagi sebulan Lebaran pulak..Siapa suka pashmina? jom tengok koleksi pashmina satin (pattern) kat SimplyStyle Collections. Boleh pakai dengan baju kurung plain =)

Pashmina satin ni sangat berbeza dari pashmina biasa, material lebih lembut dan terletaksejuk, dan paling penting sangat senang nak bentuk pashmina ni, bolehla gaya ala-ala Hana Tajima ke kan =)

Pashmina Satin Rania ni boleh pakai both side, so bila gayakan ala-ala Hana Tajima kan ada pusing-pusing, takdela nampak macam pakai pashmina terbalik =) dan boleh juga pakai pattern yang berlainan sebab ada 2 pattern berlainan 2in1 =) 

Sangat cantik material satin ni, sebab bersinar =) bercahaya muka kalau pakai

ni gaya apekah ini..hahah




Jemputlah ye =)
ke


p/s: tak sempat blogwalking lagi..malam ni insyaAllah =)
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

8 comments:

Zura said...

cantik..

kaizen said...

tuan blog ke yg jadi model tu??

latest entry Benda yang Aku BENCI time Ramadhan!! & Urban : Camera Paling CANGGIH

GnieSyazni said...

Zura : Thanx dear =)

kaizen : huu..yekot..safe budget =)

...sWeeT uMi... said...

cantek nye dia hehehe...umi lum pernah pakai pashima ni lagi...cam teringin tp lum sampai seru nak beli hehheh...tak pe tak pe t seru dah sampai umi klik web gnie ni hehehe

Mr feckry said...

ni kalau bini wa nampak mau merengek die

Redbloodsnow said...

lawa lah 1st pashmina tu. zie nk terjah lah dear..hehe

GnieSyazni said...

@...sweet umi : raya nanti try-try la..mesti comey... =)

@Mr feckry : ni yang nak kena war war kan kat ur wife ni =)

@Redbloodsnow : zie...dialu-alukan =)

SyUhAdA said...

posing baru ea?
hehe..

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala