Pemanis blog =)

Search

Wednesday, July 6, 2011

Alamak terbeli lagi ^_~ ContactLens RM20 sape taknak

Korang...
Assalammualaikum..

Saje wat entry ni..Gnie dah terbeli lens lagi...lalala...layak ke istilah 'ter' tu?
RM20 korang..mana lah tak tergugat nafsu membeli ni..hehe
Bese Lens RM25 la paling murah Gnie jumpa =)
Tapi RM20 lagi murah, so tak lepas peluang =)

Ni Lens pilihan, cam bese grey lagi =) looks natural

**Pinjam picture NH Korean Lens



Korang nak? cepat gi order sebelum tamat promosi...8 Julai 2011 kalau tak silap tamatlah promo RM20...
wink..wink...cepat sebelum kehabisan stok =)

Gi page facebook NH Korean Lens

InsyaAllah lens ni sampai esok, as for my birthday present jugak la jadinya...yeay...
**mcm beli hadiah untuk diri sendiri je...sobs T_T

Yang pakai lens, korang suka lens color pe? share meh

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

3 comments:

...sWeeT uMi... said...

wah murah tu rm20...umi pun pakai lens gak.suke color grey ngan brown...

Nadiene said...

kawan saya ada jual lens rm20 percuma pos laju dan ready stock.. try tengok disini mylens.ckty.biz

Gnie Syazni said...

tq for the info :)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala