Pemanis blog =)

Search

Thursday, July 21, 2011

New York Skin Solution



Just received a call from NY Skin Solutions untuk aturkan appointment rawatan kulit muka..
Haritu sy saja lah join Contest sebab nampak berlegar-legar kat iklan Nuffnang..
ada 3 pilihan, NY Skin Solutions, London Weight Mgt dan Yun Nam Hair Care..so pilih mana nak..
Dah jawab tu kalau betul mmg confirm dapat sekali rawatan percuma..
erk tapi dah tau ni strategi pemasaran diorang..
Kalau nak pegi hati kena kental, sebab diorang akan promote-promote-promote dan terus promote..
hee..sy tak nafikan diorang ni bijak marketing..
Tapi kita pun kena kebal sikit la..
Kalau nak suruh join pakej die mmg takla..duit duit duit..takde duit..kalau ada pun tak sanggup kot ribu-ribu untuk muka shj..erk..

Kelakar rasanya, yang call tadi dok kata suara sy tak macam umur..sangat pandai amik hati kan..hehe..bagus service diorang ni

Mesti ramai yang menang facial free ni kan..
Korang pegi tak?

Speky..boleh panggil sy cikgu =)
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

8 comments:

SyUhAdA said...

x kot..nnti ble skali pegi..msti kna g lg..hehe..duit takde..
gudluck ea gnie..

GnieSyazni said...

@SyUhAdA : tula bab2 muka ni sensitip sket.. takut gi sekali tak cukup/tak kena cara..dah nak kena g lagi..huu..

~~kimz~~ said...

cikgu gnie : sangat cantik la pakai specky.. waaa..jatuh da ati ni..

Cik Meeja said...

Erk, klu CM x gi gak kot..Sbb CM ni jnis yg kurang daya kental..Haha! Bahaye, nnti tergoda ngn mulut manis dorang..No!No!No!
N'way, congrats menang free facial treatment..Nak try x jd salah pon, free kot..Hiks!;)

...sWeeT uMi... said...

umi ni hati ak kental sgt...slalu terpengaruh huhuhu so langkah awal tak leh pegi heheeh

Cik Suheela said...

you..3serangkai tu, mmg guna taktik cenggini je..(3srangkai: yun nam hair care, new york skin, n london weigth) kah3, sbb akk i pon pnh kena tipu, dah wat rawatan free, dia suh tanda tgn utk pakej plak, desak pulakkk tu..

Anonymous said...

dah pegi utk yun nam hair care,,die desak smpai bg harga murah tp sorry la,, pujukan xlayan punyeee,heheh

Anonymous said...

NEW YORK SKIN SOLUTIONS PENIPU BESAR!

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala