Pemanis blog =)

Search

Tuesday, July 12, 2011

Contact Lens Grey lagi =)


Bajet nak pakai macam Fouziah Gous dalam Tahajjud Cinta tapi jadi cam ninja assasin je..T_T

Awk tengok tak cite ni jumaat haritu =) best-best..Fouziah (Seri) & Fazura (Citra) ckp Arab wak..:)

ok..Contact lens punya cite.. ^_~
Korang ingat tak cite Contact Lens 20 hengget tu..
Kalau tak ingat klik link tu.. :)

Lens dah dapat Khamis lepas,
arini baru nak update kan..delay sungguh..

Comot dah sampulnye.. =)
Warna grey..nampak cam hitam je..Kiwi series..tapi memang corak dalam buah kiwi kan =)
Yang nak beli series camni gi kat page facebook NH Korean Lens
Ni first time sy beli dari NH..time promosi ni RM20..sekarang dah RM30 rasanya
Dapat free lens container..
Service pun terbaek..cepat tangkas..order harini, post esoknya..lusa dah dapat =)
Thanks jugakla kat posmen..walaupun harga poslaju akan naik Jumaat ni..makin mahal T_T
Kenapa perlu naikkan harga..T_T

Piccas time
Kelakar pulak senyum camni, dah nampak pipi epal tu..T_T

Abaikan bendasing yang uols nampak..T_T

ok done..Tak nampak grey sangat =)
But i like..membesarkan anak mata ku...

oh sebelum terlupa, tahniah pada lucky winners Presents for you~~..
Nanti bagi details ye =)


Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

4 comments:

Cik Wani said...

aha... cntik!!!
actly wani tkt nk pkai lens..
ad mber suggest pkai,but xbrani..
lebih rela pkai spek tu drpd pkai bnde ni... ^_^

GnieSyazni SSC said...

@Cik Wani : sy pun tak berani dulu nak pakai, tapi disebabkan tak rasi pakai spek tu yang kena pakai lens.. yang penting kena jaga kebersihan time nak pakai lens tu..insyaAllah selamat..=)

misz fae said...

wah! cantiklah...;))

...sWeeT uMi... said...

cantek...btul la tak nmpk grey sgt and ia membesarkan mata...suke nye, umi lum pernah pakai yg besarkan mata ni...tgk gnie pakai teringin lak nak try...lawa kihkihkih (",)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala