Pemanis blog =)

Search

Friday, July 22, 2011

end of Novel Stanza Cinta

Novel Stanza Cinta..
Previous review-Sinopsis click here
Lain dari jalan cerita drama di tv..
Novel lagi best, lagi details..
Pastu terasa diri jadi heroin..
Apa yang boleh dikatakan..
Novel ni memang best lah..best..best..
Ending suam-suam kuku..*sebab sy harapkan Irfan jadi suami die..^_~
Jalan cerita penuh dengan pengajaran..
Ada part sedih..ada part sweet2..
Watak heroin Amni Sorfina sangatlah menjaga adab sebagai wanita Islam..Subhanallah..
Kagum dengan penyampaian penulis..
Macam berdakwah dalam cerita..
Sambil membaca sambil menambah ilmu agama, sirius tak tipu..
Ini bukan kisah cinta biasa tapi cinta pada Dia, cinta yang kekal abadi

Bacalah..
Rate : 4.5/5 sebab sy pernah baca novel yang lebih menyayat hati 'Andai itu takdirNya'..tapi to be truth, bila baca Stanza Cinta ni korang akan rasa nak menginsafi diri, bergenang air mata terasa banyak sangat dosa T_T




Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

3 comments:

SyUhAdA said...

besnye..nak baca jgk?hehe

Mr feckry said...

macam nak baca je

Anonymous said...

ending dia ape kak?

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala