Pemanis blog =)

Search

Monday, July 25, 2011

A day out..



Assalammualaikum,

Ikutkan hati malas nak update harini, tapi dah macam habit, dah jadi kebiasaan..kalau tak update jadi rindu kat blog. tak boleh tidur. Erm parah ni =)

Today, After a month tak berjumpa, akhirnya dapat menggantikan rindu-rindu yang bertamu.. ^_~

Harini aktiviti kami..makan makan makan..tula gambar first pun dah sesi makan.. =) camnela tak gemuk. First gerak, bila sampai tempat dituju, terus check show Harry Potter..amik jam 11.30pagi punya show. Yeah..early bird dapat murah. Sirius Harry Potter tak menghampakan..BEST..Pastu makan McD breakfast..my favourite Hash Brown. nanti kena belajar buat hash brown tu camne =)

After HP show habis, gi pulak PKNS Shah Alam..Pekena Laksa kat situ. Kedai betul-betul depan Avon. Sedap, Kuah dia pekat, peminat laksa mesti suka. Sy makan tak habis sebab makan sikit tergigit timun..T_T tak suka ada timun dalam kuah. So ilang mood nak mkn. Nantilah belajar makan timun dalam kuah.

Lepas makan kami lari gi Alam Sentral gi beli barang sambil nak melarikan diri rimas ramai sangat warga asing kat tasik harini. Diorang lepak siap bukak baju pakai singlet je. Alahai, geli mata memandang. Dah lepak Alam Sentral sementara tunggu redup lepakla jugak kat tasik cari port jauh sikit dari kelompok warga asing tu. Lepak sambil menikmati aiskrim mcD.


Dah pukul 5 gi pulak sec18, cari kedai buku yang jual novel terpakai..haritu cari kat internet ade, tapi tadi time pegi kedai tu tengok semua baru je T_T. ke silap kedai..nthla..jumpa satu kedai tu je. If korang tau kedai novel terpakai kat area Shah Alam, inform me pleasee..

Selepas hampa tak jumpa kedai buku yang dicari, ingat nak terus balik, tapi perut myMan lapar balik katanya..haha..see makan lagi..so ke gerai atas bukit (Area Bukit Kuda, Klang), makanan kat situ selera kami =) Sedap+Murah, Gnie yang konon-konon nak teman je, nak minum je, terorder sekali nasi+daging merah. so bertambah hepi perut ni harini..^_~


Habis makan kami balik dengan gembira..*ayat takleh blah
Selesai satu hari operasi menternak lemak..yay me..
dan apa yang penting Janji nak pakai tudung merah terlaksana..tahniah to me..^_^

Till then..
nak tidur dulu eh, esok sambung lagi =) daa



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

7 comments:

eiyzniey said...

wah3..bez nye makan!!

GnieSyazni said...

hehe kenyang..jemput makan =)

SyUhAdA said...

mkn sharian je la ea hari nie..
aah la, bru pasan gnie pkai tdung merah tu..
len kali leh pkai slalu lah ye..~

...sWeeT uMi... said...

huhuhu sesi mkn satu hari la nih...eh eh cantek la tudung merah tu,syabas berjaya pakai dia hehe

kaizen said...

da abes mkn bru nk jmpot?? wuu...

Ardini Humaira said...

nak sikit! jeles aaa.. lama tak penekena makanan tu. gulp!!!

Cik Meeja said...

Wahh! Beshnye jln2 mkn2..CM ske set Big Breakfast MCD..Yummy! =D

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala