Pemanis blog =)

Search

Saturday, July 9, 2011

Quick Update ~ Masker Collagen

Salam girls...and guys..kalau ada..
majoriti readers blog ni gurls rasanya sbb dok cite hal gurls je... (^_^)V

Today sy keluar rumah..
ehem...ehemm...semalam dah janji tak keluar rumah sebab malas nak hadap jammed..
tapi tadi keluar dah kul5..
mujurlah jalan kat sini dah tak sesak..

ok dah kata quick update..
sy hepi harini..
coz first time..
at last sampai jugak kaki ke GM Klang.. =)
*sesiapa tak tau GM Klang? its a place untuk beli barang secara borong =)
takdelah jauh sgt, dekat je pun..15min dah sampai kalau jalan tak jammed..
tapi tula tu..selalu Klang jammed..
kire nasib baik jela tak jammed harini..

disebabkan sy keluar rumah dah kul 5,
gi merayau tempat lain dulu...baru gi GM
dalam pukul 6.30 baru sampai
managed to buy only 1 item
sebabnya dah dekat kul 7 diorang lumba-lumba tutup kedai...T_T
*baru tau diorang tutup kul 7

Ni item yang sy sempat beli..masker..murah gile..haha RM12 ada 10 keping =)






memula nak beli mask coklat, tapi myMom ckp beli yang ada collagen..
maybe its 1 way to tell her daughter, dah tua...T_T
*nanti dah try pakai sy review ok =)

myMom beli her thing..then banyak kedai dah tutup,
kitorang pun beransur lah...next time nak gi pagi-pagi pulak... =)

Pictures time, sebelum balik

My GuleGuleHati Danisya yang ligat tak hengat...mama die yang kena kejar sana sini


"mama, kejarla syasya"
Memang ligat...tak terkejar

See...1 item jer.. 
 See kalau perasan..kat parking tudung cam lain..mata sepet..muka sebal..
masuk kete terus tuka gaya tudung..sebab rasa macam dahi jendol muka bulat..T_T
dan peace...jadila gaya sememeh ni... :P

Emo..sbb tak dapat beli byk
 

Dah malam kitorang gi makan kat Bukit Kuda, Klang..ape tah nama kedai
Dah malam pun tak shining muka kan...
gunalah Biore UV Perfect...sy suka =)

Until next time...see ya..
thanks for reading =)







Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

2 comments:

...sWeeT uMi... said...

umi suke tgk gnie pakai tudung cm tu,nmpk sweet sgt...

GnieSyazni SSC said...

=)umi..thanks *blushing..^_~
hee..kadang-kadang je nk pakai cmtu

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala