Pemanis blog =)

Search

Monday, July 4, 2011

Domokun & Devil + Hadiah Birthday

Happy Monday =)

Happy...happy...happy..
Sebabnye dapat hadiah in advance dari myMan... ^_~

Konon-konon nak tunggu bday baru bagi..tapi bday Gnie jatuh pada hari khamis lak..
Tak sempat nak gi cari hadiah katanya..
sooooo seronot dapat hadiah in advance...hehe...jgn jeles


see Domo macam nak melepaskan diri...haha

Gnie dapat 2 hadiah sekaligus...rambang mata myMan pilih...yang untung...sayalah..
Satu Domo, satu lagi Devil tu ape tah nama die...plush hitam kat bawah ni..
So my bearbear dah ada bodyguard yang garang sekarang..



p/s : sejak bile tah minat domo...haha..tapi banyak-banyak plushie kat Fragrant Garden domo yang paling cumel...so i dah jatuh cinta dgn Domo lah...dan ofcourse luv for pemberi nya =)




Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

3 comments:

c u m u h a m a said...

olololo kiutnyaaa . .

si Domo yg garang tp kiutt . . :)

ezloveycraft said...

hye Gnie. domo tuh sgt comel! kalo nak tgk domo handmade. jom singgah blog kitorg ;)

support handmade craft with
http://ezloveycraft.blogspot.com/
tq ;)

...sWeeT uMi... said...

amboi gnie dah bertmbh2 koleksi nye yeh...pssttt pandai gnie posing, btul nmpk DOmo tu nak lepaskan diri (",)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala