Pemanis blog =)

Search

Thursday, July 21, 2011

Tudung Merah Tudung 3 Segi

Entry camwhore...erm..^_~



Takde idea la awk nk tulis apa arini..so cite je lah pasal tudung ni eh..
Teringat dengan satu tudung ni..eh ke shawl entah..
Kalau korang minat ikut trend tudung sekarang ni mesti tau la kan..
Tudung ni bentuk 3 segi..kain cotton Morocco..tapi harga kedip-kedip mata nak bayar.. T_T

Gnie ada satu tudung ni..
Dah lama beli..tapi simpan buat hiasan..sebab mahal syg nk pakai..eceh..ni belum tudung Ariani lagi ni..kalau Ariani masuk kabinet kaca kang ..^_~

Sebenarnya sebab tudung ni kaler merah, takde baju yang boleh masuk dengan tudung ni..
Akak kedai ni la masa nak beli orang belek2 yang hitam+line merah, nak yang tu..
Pastu die gi masuk dalam stor kata nak ambik yang baru, sy tak check pulak masa bayar..
Dah sampai rumah baru tengok, lar merah+line hitam yang die bagi..tak baik betul akak ni...cheating..
Kaler merah tak laku sbb tak ramai berani pakai merah menyala camtu..hee
Dah la tak reti pakai ni, 

Tapi, demi tak menghampakan poket yang dah keluarkan duit dekat RM40 sehelai kot..
Sy pun try-try..
try-try..jadi cam pakai tudung biasa je..erk..teringat zaman tudung bawal..eh tak..tak sama pun..hee..cuma bentuk 3 segi..

See...
Antara dua je terlintas nak pakai jenis tudung camni sebab depannya tak lembut bak baldu tapi tak melekap
nak pakai tutup dahi (Bajet Pakistan) atau tunjukkan dahi cendol tu 

Muka sy jadi bentuk lain kot kalau tunjuk dahi..macam tua pun ada..haha..pastu nampak bintik-bintik kat dahi..i decided to wear it macam pakistanese..ngehee...bajet sungguh


Dari tepi pun takla dahi macam ikan flower horn..hee

ok dah..cukup-cukuplah..

Ahad ni nak try la pakai tudung merah ni jalan-jalan S.Alam, agak-agak cam panas tak kaler tu dengan cuaca negara ni..? huhu
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

7 comments:

Cik Meeja said...

Gnie pakai ape pon ttap cun..sbb tuannye dh mmg cun melecun..no worries, u ar always da gorjes..xoxo! ;)

Abang Stalker said...

mcm2 pattern tudung skrg ni.


knp xde org nk keluarkn songkok ke ketayap ke yg bermcm2 cm tudung ni. -__-


nice la,mke parsi :P **bkn kucing parsi.haha

...sWeeT uMi... said...

gnie nmpk len bila pakai tudung camni...umi suke tgk kalu gnie pakai shawl yg color itam tu,sweet sgt ekekekeke

mamafarah said...

huhuhu..ahad ni...kluar ngan sape tu agaknya..adakah N_ _M..Sila isi tempat kosong..

SyUhAdA said...

comeynye gnie..hehe~

GnieSyazni said...

@Abang Stalker : Songkok ada renda-renda nak? hehe

@mamafarah : eh eh macam kenal je nih.. =)

tiefazatie said...

gnie mmg cun pun..=)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala