Pemanis blog =)

Search

Thursday, July 14, 2011

Tetibe follower meningkat dengan jayanya...hee


Tajuk taknak kalah.. =)
takdelah laju sangat kan..tapi bolehlah
refreshh..naik satu
refreshh..naik lagi satu..
macam ni nak refresh selalu lah...boleh?

Pelik jugak...pastu terus tengok reference blog..
banyaknya dari blog http://mid-sayang.blogspot.com
eh kenapa ye..
sy terus klik2 then tengok ade entry ni..patotla.. =)

Al Kisah....
Bulan ni tergerak hati first time nk letak banner untuk blog personal ni kat blog-blog yang ade wat iklan ni. so time tengah berkeinginan tu kat dashboard nampak ada Title ni Iklan dibuka RM5 per bulan
first try saje-saje nak iklan*nak jugak famous cam blogger Maera Ismail =), RM5 murah la kan..kan
so dengan pantas, terus email nak iklan..2 banner sekaligus*tamak haloba dengan blogshop =)

So siapa nak iklan cuba la try iklan kat blog Maera, tapi tengokla dulu ade ruang kosong ke tak eh..
InsyaAllah tak menghampakan ^_~



Kesimpulannya, bila blogger famous up kan blog kita, banyaklah trafik yang kite dpt haritu..suker? hehe..mestila

nanti gnie visit back sesapa yang tinggalkan link okeh =)

Thanks for reading..
Mekaseh Maera =)

Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

8 comments:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

dtg dr blog cik librarian....nak perkhidmatan mekap singgah blog ya http://farehazone.blogspot.com

kaizen said...

kak maera mmg best klo tolong pomot2 nih.. keep it up!!!

*kak maera cakap awk single-mingle... hehehehe nk sain.... hahahaha

guro jer...

jom join sini Promot BLOG FREE

GnieSyazni SSC said...

@Fareha : Tq dear singgah, teringin jugak nak makeup2 ni..tapi nnti tunggu masanya =)

@kaizen : haha sain...sain tak laku..

ieda said...

alhamdulillahhh menambah kenalan :)

...sWeeT uMi... said...

wah....best nye...umi ada bc kat blog maera smlm,dah agak mesti ramai yg berkunjung kat blog gnie hihkihkhik (^_^)

Cik Tqah said...

wa..gnie da glemer =P

GnieSyazni SSC said...

@ieda : Alhamdulillah =)

@...sWeeT uMi... : haha kan...maera punya review yang best..tu yg ramai dtg kot

@Cik Tqah : takdela glamer mane cik tqah oi...hee

Deena Yahya said...

Blhla akk up kan traffic kat blog akk ye gnie..hehee..visitla blog ak kat http://www.madeenayahya.blogspot.com

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala