Pemanis blog =)

Search

Thursday, July 14, 2011

Present for you ~ 2nd Draw

huu T_T

entry pendek je...harini tak update blog langsung sebab laptop meragam..

ok..sebenarnya ada sorang pemenang tak tuntut hadiah..
tapi esok nak postkan dah..
malas nak ulang alik kali kedua..sebab lepas ni mungkin akan busy sesangat..
so masa yang ada sangatlah sikit..

Jadinya, sy tetap nak post esok jugak hadiah..malasnye tunggu2..huhu
tapi taknak buat draw lah..sebab nak cepat kan..

Kepada lagi 7 peserta tolak yang nama yang dah dicabut haritu, ni peluang anda =)



Simple je..
email details secepat mungkin.. =)
Sorang pengemail terpantas akan dapat hadiah lagi 1 tu

UPDATE :: 12.31 malam..dah ade pengemail terpantas =) Tahniah -tAlkative-

email : simplystyleshop@gmail.com

Nama :
Alamat :
Phone no :

Jangan risau, details tu just untuk shipping je..huhu..

ok..get set go..

If sampai 12 tengahari takde yang email..camne eh...hadiah burn aci tak..huu...

(^_~)

Hadiah dah ready packing neh.. =)




Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

5 comments:

-tAlkativE- said...

sy tersenarai.nak email!

SyUhAdA said...

alah.. x smpat..huhu~

-tAlkativE- said...

thanxx dear!...:)

...sWeeT uMi... said...

umi tak tau pasal entry ni huhuhu so tak dek rezeki...nwat tahniah talkative (^_^)

Cik Meeja said...

Lohr..melepas lagi ke???Gugugu T_T

Sedeynye...tingin sgt nk try mask tu...Huwaaaaa!

X sedar ade entry ni, cbuk ckit 2,3ari ni..Huhuhu~

Nanti CM kim kat Gnie tlg belikan bley? (desperate x bunyi??..Ugugugu~)

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala