Pemanis blog =)

Search

Friday, July 15, 2011

Fall in love =)

Ehem...ehem...

Comel Heliza..gambar takde kena mengena pun... @_@
**********************************************
Alah macamla org baru jatuh cinta kan tajuk..
tapi series, sy dah terjatuh cinta dengan 1 blog ni..aishh..
first time minat baca blog lelaki..percaye tak..
biasa minat blog gadis-gadis je..
maklumlah kan story lelaki kadang-kadang tak masuk dengan jiwa..
Dont get me wrong..ramai rasanya berperasaan camni =)

So, blog apakah yang dah berjaya mencuit hatiku...hee

hah amacam gempak tak header dia..maaf tuan blog..pinjam jap..

camne boleh kenal blog ni?
Dari Nippon Paint Contest (Room Makeover)..ada rakan blogger lain join, selalu vote untuk rakan nih tapi die tak menang pulak..huu..Pemenangnya klik la header atas tu...dielah orgnya tu yang tergerak hati nak terjah tgk blognya.

camne boleh terfall in love pulak?
Sebab, penulisan cerpen Cupcake Princes, korang harus baca baru korang tau kenapa =)

Blog best harus share.. =)
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

4 comments:

Mr feckry said...

meh wa pi usha

mr.F said...

ehem ehem....terharunye T.T


nantikan sambungan cupcakes princes ye, tidak lama lagi

GnieSyazni SSC said...

@mr.F : hehe..tak sabar neh

...sWeeT uMi... said...

gnie, umi pun ralit dok baca kat situ...best la,tak abis lg ni...jap g nak smbg hehehe

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala