Pemanis blog =)

Search

Saturday, July 23, 2011

PreWedding Photoshoot NANTI...Uniform Sekolah

Sesi berjiwang 



Ouh perkataan NANTI pada title post ni sengaja dibesarkan..sbb belum pun sampai masanya, ni cuma angan-angan kecik seorang gadis dan seorang jejaka..

Alkisah...
Celik-celik mata pagi tadi entah kenapa tetiba terus bincang dengan myMan..(guna msg padahal mata baru bukak sebelah je..-_- )

me : B Prewedding Photoshoot nanti pakai baju sekolah nak?
myMan : I Like..Good Idea Syg..hee
me : hee..mesti comel..lalala
myMan : ye kite mmg da cute..haha
(ouh nada keperasanan keriakan terserlah..hampeh)

Tak..kitorang tak comel pun, just kisah kami bermula di sekolah.. =) tu yang terfikir nak pakai baju sekolah..kalau boleh nak photoshoot kat sekolah..erk tapi leceh kot nak mintak permission..lagipun kitorang tak sama sekolah..sama asrama je..wajibla tak sama kan..die boys school, sy girl school..hee..kalau sama apakah maksudnya...

Oklah, sajer je sy coretkan benda ni..nanti time dah termakbul nanti boleh rujuk balik..nama pun blog..kisah klasik untuk masa depan kan =)

harap dimakbulkan....Aminnn...

Layan picture kenangan
Sy ditengah..rindu mereka semua

Klasik kan gambar dengan belon..=D 
zaman form3 dulu2 takde kamera digital, lepas dah cuci gambar baru tau outcome gambar..

sy dikiri...Ye..sy tau sy gelap dulu T_T

Kami Dorm Kenanga..haha..*Time putrajaya baru buka..kami jadi penjejak terawal..yeah

Gambar cik abang yang macam garang..erk..apsal gambar terpotong ntahla tak ingat

Last ni...korang jangan gelak
Dulu kan lepas cuci gambar kita masukkan album kan..
pastu ada album lekat2 kan..boleh buat photo collage kan..
so inilah hasilnya tangan tak berseni...erk..macam gunting dan tampal je..
Avril Lavigne..haha..ni zaman itu lah..best pe tgk balik album lama =)
Sangat gedik nak lekat gambar bersama, yela dulu mane nak dpt amik gambar berdua..

Aish...rindu nak back to 15..hee

till then..
thanx sudi baca
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

8 comments:

Izatie said...

Whoaaa bestnye :) Mesti sweet gila nanti buat gambar since sekolah semua . Awwww .

GnieSyazni said...

:)

Mr feckry said...

lu buat wa teringat kenangan lalu le

...sWeeT uMi... said...

bleh gak wat camtu...len dr yg biase hehhe...amin mudah2han termakbul..psttt tak byk beza muka gnie dulu dan skrg (",)

GnieSyazni said...

@Mr feckry : haha..sekali sekala mengenang dolu2

@sweet umi : Aminn jugak.. =) Beza sis..dulu takde jerawat, takde garis-garis halus..hehe

Cik Meeja said...

cumil2 je time2 bdk2 dulu kan? mmg best klu igt blk zmn2 skola doulu2..

Ardini Humaira said...

wow Gnie! masa zaman skolah pon dah comey... dni masa skolah comot tau miahahaha

kaizen said...

ouh.. xpe tggu nnt nk tgk comel ke x anda b2.... hhehe

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala