Pemanis blog =)

Search

Tuesday, July 12, 2011

Present for you ~ WINNERS =)

(^_^)
Senyum siket..

Pemenang small GA 'Present for you~~' yang sy buat smlm dah pun diketahui =)
Actually small GA ni bersempena bulan ni my Birthday month
memang niat nak buat time my birthday 7/7 *sila wish :p tapi tak sempat haritu.. =)
so tercapai hajat nak buat GA semalam walaupun small GA..

ni nama peserta-peserta yang join =)
sy gunakan The Hat software, takde pilih kasih yea =)
dah add semua nama..then Shuffle dengan lajunya..
Nama yang dah dicabut akan dikeluarkan dari topi =)

Dan Pemenangnya....

Drumroll sikit...
.........

hihi saje nak bagi suspen..cube try klik kot-kot blog awk =)

1st Lucky Winner
.......
2nd Lucky Winner
.......
3rd Lucky Winner

Tahniah semua pemenang =)


Bukti bergambar lucky draw ada kat SINI

Harap semua hepi-hepi..tak menang kali ni..next time mungkin ada lagi =)
Salam Perkenalan untuk semua yang baru sampai blog ni yea..
Thanks to all..

Pemenang meh emailkan sy details untuk post hadiah
nama : if lain dari yang diberi
alamat :
phone number :

hepi-hepi semua =)
Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

10 comments:

hunnyAPIS said...

wawa...xde rezeki :(

SyUhAdA said...

thniah kpd sume yg menang..
slmt ber'masker' ye..hehe..

hepi belated besday gnie~!
syu xtau pon..tu yg lmbt wish..

fyna said...

tahniah kepada pemenang (jeles ni) hehe

...sWeeT uMi... said...

tahniah pada pemenang (^^)...slmt bermasker yeh

qlah said...

salam sis .
wah.. qlah menang ke ? hehe . Alhamdulillah...

thanks sis :)

btw , selamat hari lahir , semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)

Nur Hazlin said...

yay! terima kasih ^_^ . nnti sye emailkan :D

GnieSyazni SSC said...

@hunnyAPIS : takpe...cuba lagi next time =)

@SyUhAdA : Thanks Syu =) takpe lambat sikit je..hehe

@fyna : Fyna cantik =) takyah masker dah pun takpe... =)

@...sWeeT uMi... : :)

@qlah : Tq dear =) Aminnnnn...

@Nur Hazlin : Sesama =)

ara rara said...

waahhh (: terima kasih.
tak sangka terpilih. thanks again <3

Nur Hazlin said...

tak dpt lagi masker tu. takde rezeki lah agaknya ~

GnieSyazni SSC said...

ade dear..lmbt sikit sbb guna pos biasa..sory eh

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala