Pemanis blog =)

Search

Tuesday, July 5, 2011

Giat Bergiveaway =)

HOHO...gelak jahat

Sejak buka blog baru lobakmadu.blogspot.com semakin giat join GA / Contest..ngehee..
harini je dah berapa banyak dah join..
kalau sebelum ni join kat blog ni rasa serba salah je nak join sebab ni blog personal kan..kalau asyik update pasal giveaway je tak ke merimaskan readers / follower blog ni...huhu..
so sekarang dah separate blog..

jemputlah ke blog ni bagi sesapa yang minat join GA ngan Contest je lah ^_~

Klik Green Header ni eh..boleh follow kalau sudi =)

TQ =) have fun



Photobucket
****************************************************
Pecah kaca pecah cermin, dah baca jom komen-komen =)
****************************************************

1 comment:

...sWeeT uMi... said...

sama la ngan umi, umi pun dah wat blog len tuk GA hihihihic (^_^)
salam kenal ye

My e-Shop

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggroll

Hye Everyone, exchange your link here. This list will be use for blogwalking :)

Thank You So Much For Visiting ^^

Thank You So Much For Visiting ^^
From : Gnie The Manager of this blog..lalala